IZLET U BIO PARK „DIVLJE VODE“

29. svibnja 2014. u organizaciji turističke agencije Trakošćan tours djeca odgojnih skupina „Tratinčice“, „Tintilinići“, „Potočnice“, „Ružice“ i „Maslačci“ iz Dječjeg vrtića „En ten tini“ u pratnji odgojitelja i stručnih suradnika bila su na jednodnevnom izletu u Bio parku „Divlje vode“ koje je smješteno u podnožju Žumberačke gore.

U autobusu je prevladavalo sveopće oduševljenje i znatiželja, neki su se radovali što ponovno idu na novi izlet, a drugima je ovo bio prvi izlet s vrtićem.

Po dolasku u Bio park uslijedila je vožnja vlakićem po imanju. Djeca su, osim ribnjaka, mogla vidjeti i razne divlje, domaće i egzotične životinje (paunove, vijetnamske svinje, košute, srne, jeleni, divlje patke, konje, ljame...). Voditeljica programa animirala je djecu tijekom cijelog izleta.

Djeca su sa strpljenjem i radoznalošću promatrala i upijala sve što su mogla vidjeti i čuti oko sebe. Nakon ručka, kada smo napunili baterije za nastavak avanture, uslijedio je boravak na prostranim livadama i hladovinama stabala gdje smo mogli igrati natjecateljske igre, ali i odmarati u hladu.

Osim za životinje djeca su pokazivala interes i za dječje igralište u kojem su se zabavljala do polaska kući.
Dio ugođaja donosimo na priloženim fotografijama.


Ispiši stranicu