Božićni humanitarni sajam u Dječjem vrtiću „En ten tini“

Kao plod višetjednog rada i suradnje odgojitelja, roditelja i djece u područnom objektu našeg vrtića održan je po prvi puta Božićni humanitarni sajam.

Tijekom prosinca djeca su u izrađivala različite predmete od otpadnog materijala poput ukrasa za bor, vijenaca, anđela, pahuljica, čestitki, teglica za pšenicu, a u tu svrhu organizirane su i Božićne radionice s roditeljima koji su u zajedničkom radu s djecom dali svoj doprinos. Budući da je Božić nezamisliv bez specijaliteta i slastica naši su mališani spremili i nekoliko vrsta kolača, a sudjelovali su i u prodaji svojih uradaka uz lampice i prigodnu glazbu.

Prikupljeno je 3 290 kuna za devetogodišnjeg dječaka N. Z. koji se od svoje treće godine bori sa zloćudnom bolešću. Zbog teške financijske situacije u kojima njegova obitelj živi svaka mala pomoć njima je velika.

Zahvaljujemo našim roditeljima na odazivu koji je nadmašio sva očekivanja te se nadamo da će ovaj sajam postati tradicija i u centralnom i u područnom objektu našeg vrtića, a u priloženim fotografijama možete vidjeti djelić atmosfere.

 


Ispiši stranicu