Dječja utrka "Trk! Za Zdravlje!"
Pozivamo Vas na Dječju Utrku "Trk! Za Zdravlje!" - Korak Prema Zdravijoj Budućnosti!

S ponosom Vas pozivamo na jedinstven događaj u srcu našeg glavnog grada – dječju utrku "Trk! Za zdravlje!", koja će se odvijati na Trgu bana Josipa Jelačića, 21. travnja 2024. od 10:00 do 13:00 sati. Pozivamo sve mlade i obitelji na dan ispunjen zabavom, edukacijom i, prije svega, promicanjem zdravlja.
 
Zašto "Trk! Za zdravlje!"? Cilj je osvijestiti najmlađe o važnosti zdravih životnih navika od rane dobi, uključujući i znanje o vlastitim zdravstvenim pokazateljima, kao što je kolesterol.
 
Program Događanja:
10:00 – Otvaranje programa s predstavnicima organizatora i zabavnim aktivnostima za djecu i roditelje. Posebno ističemo nastup mladog hrvatskog blues glazbenika Odina Sokača u pratnji njegovog sjajnog benda!
12:00 – Start utrke, gdje će mladi natjecatelji imati priliku pokazati svoju brzinu i snagu.
13:00 – Svečana dodjela nagrada.
13:30 – Zatvaranje događanja s porukom da zdravlje počinje s nama.
 
Pridružite Nam Se u Misiji za Zdraviju Budućnost za naše najmlađe!
 
OVDJE
 
ili putem QR koda
 
A qr code with a few black squares

Description automatically generated
 
 
U sklopu nacionalne kampanje "Znaš li svoj broj?", koja promiče važnost ranog otkrivanja visokog kolesterola i prevencije kardiovaskularnih bolesti, ova utrka dolazi kao rezultat suradnje Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Hrvatskog društva za aterosklerozu HLZ-a, Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Ministarstva zdravstva te brojnih drugih partnera.

Ispiši stranicu