SUDJELOVANJE NA DANIMA DJEČJIH VRTIĆA GRADA ZAGREBA


U subotu, 3. lipnja 2023. godine održala se tradicionalna, 24. po redu, manifestacija "Dani dječjih vrtića Grada Zagreba". Dani dječjih vrtića manifestacija su u kojoj se ogleda sva raznolikost i bogatstvo poticaja koju djeca i roditelji imaju u dječjim vrtićima Grada Zagreba, a cilj manifestacije jest senzibilizirati javnost za potrebe djeteta te skrenuti pozornost na važnost stručnog rada s djecom predškolskog uzrasta.

U sportsko rekreativnom programu djece i roditelja na Bundeku sudjelovale su skupine „Tigrići“ i „Lavići“. Druženje je proteklo u vedroj i veseloj atmosferi te u raznim natjecateljskim i štafetnim igrama. Odazvalo se dosta roditelja te su djeca i roditelji vrlo rado sudjelovali u svim ponuđenim igrama. Nakon tri sata smijeha, zabave i druženja, roditelji su izrazili zadovoljstvo te istaknuli kako bi i sljedeće godine sudjelovali. Čestitamo!!!

Djeca skupine Tigrići nastupala su i na pozornici, izvevši scenski nastup „Ja posijah repu“. U sportskim igrama odgojitelja sudjelovale su naše odgojiteljice I.L., A.LJ., A.L. i J.M.Zahvaljujemo svim sudionicima na doprinosu i aktivitetu!!!

 

Ispiši stranicu