PISMO JEDNOG RODITELJA

POHVALA I ZAHVALA
DJEČJEM VRTIĆU "EN TEN TINI"

Poštovani,
ovim putem bih htjela prvenstveno ZAhvaliti, ali i POhvaliti DV Ententini, odnosno sve vas koji koji ga činite posebnim i zdravim okruženjem za moje dijete.
Pretpostavljam da primate često kritike ili pritužbe roditelja i svi su se skloniji žaliti na nešto, no mislim da je i lijepa riječ i pohvala uvijek dobrodošla, osobito u ovim izvanrednim okolnostima pandemije i svega što vas je snašlo zadnje vrijeme.

Mjesec dana vrtića je iza nas, pa već sada mogu reći da sam izuzetno zadovoljna radom tehničkog i administrativnog osoblja, radom stručne službe, a osobito radom odgajatelja u skupini. Unatoč teškom radu i trudu u početku prilagodbe na vrtić, odgajateljice su uvijek smirene, nasmijane (premda im sada samo vidimo „nasmijane oči“) i spremne pružiti dovoljan broj informacija roditelju. Lijepo dočekaju svako dijete i brinu o njemu, što dodatno umiri svakog roditelja koje ostavlja po prvi put svoje dijete na više sati u nepoznatom okruženju. Brine se o higijeni djece i prostora u kojem borave, zdravoj prehrani, pravilima ponašanja i učenju kroz igru. Također moram primijetiti da se pravila i upute za zaštitu od COVID-19 jako dobro provode. Stoga sam sretna što moje dijete može rasti, učiti i razvijate se u tako lijepom i zdravom okruženju vrtića uz dvije izuzetne odgajateljice.

Ostanite vrijedni svake pohvale i dalje. Želim svim djelatnicima DV Ententini miran petak i ugodan vikend. 

Ispiši stranicu